جزئیات مقالات      مقالات » مواد جاذب الرطوبه

مواد جاذب الرطوبه




مواد جاذب الرطوبه : بعضی از ترکیبات که دارای چندین عامل OHهستند مثل پروپیلن گلیکول و گلیسرید سوربیتول و گزیتول دارای خاصیت جذب رطوبت مشخصی میباشند از این نظر برای جذب رطوبت و ایجاد بافت خاص و نرم در بعضی اقلام غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.


این ویژگی از تشکیل کریستال در مشخصاً شکلاتها جلوگیری میکند.


زمانی که از این مواد جاذب الرطوبه قبل از خشک کردن بعضی از مواد غذایی استفاده شود، قدرت جذب آب این مواد خشک شده افزایش می یابد و از کیفیت نهایی بهتری برخوردار خواهند شد.


به طور کلی، به استثنای گزیتول، با افزایش وزن ملکولی مواد جاذب الرطوبه از میزان توانایی آنها در جذب رطوبت کاسته میشود.


جذب رطوبت توسط این مواد، کاهش فعالیت آب و در نتیجه حفظ بهتر ماده غذایی را به همراه دارد.




 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما