جزئیات مقالات      مقالات » عوامل ضد کلوخه شدن و روان ساز - مواد ضد چسبندگی

عوامل ضد کلوخه شدن و روان ساز - مواد ضد چسبندگی


عوامل ضد کلوخه شدن و روان ساز :عوامل مشروط کننده ای وجود دارند که خصوصیت جریان یافتن آزاد مواد غذایی را که به شکل گرانول یا پودر هیگروسکوپیک هستند حفظ و تأمین میکنند. سیلیکات کلسیم برای جلوگیری از حالت چسبندگی در پودر پخت به کار می رود.



ذرات ریز سیلیکات کلسیم ، مایع را تا میزان 2/5 برابر وزن خود جذب کرده ولی هنوز حالت جریان یافتن آزاد خود را حفظ می کند.


علاوه بر آب، این ماده روغن و ترکیبات آلی غیرقطبی دیگر را نیز جذب می نماید که این خصوصیت باعث میشود تا برای به کارگیری در مخلوط های پودری کمپلکس و بعضی ادویه ها که دارای اسانس های روغنی هستند مفید باشد.


استئارات کلسیم ماده دیگری از این گروه مواد است که به میزان د/۲- د/۰ درصد به کار می رود.


سایر ترکیبات دیگر در این گروه، تری کلیم فسفات، سیلیکات منیزیم و کربنات منیزیم هستند.


این مواد اساساً نامحلول در آب بوده اما دارای قدرت جذب آب میباشند.


مواد ضد چسبندگی یا مثل استئارات ها متابولیزه می شوند یا در سطحی که در مواد غذایی به کار می روند هیچ سمیتی ندارند.




 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما