جزئیات مقالات      مقالات » گلیسیریزین یک ماده شیرین طبیعی

گلیسیریزین یک ماده شیرین طبیعی




گلیسیریزین یک ماده شیرین طبیعی است که به میزان ۱۰ - ۹ درصد به صورت مخلوطی از نمکهای کلسیم و پتاسیم اسید گلیسیریزیک در ریشه شیرین بیان وجود دارد.


مصرف آن به عنوان یک ماده طعم دهنده و نه شیرین کننده مجاز اعلام شده است.


از این ماده جهت ایجاد طعم در سیگار، تنباکو، آبنبات ها و شکلات ها، نوشابه ها و فراورده های دارویی استفاده می شود.


میزان شیرینی آن ۵۰ برابر شیرینی ساکارز می باشد.


از گلیسیریزین در تجارت تحت عنوان مگناسوٹیت نیز نام برده میشود.




 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما