جزئیات مقالات      مقالات » شربت قند اینورت

شربت قند اینورت


شربت قند اینورت (Invert Sugar Syrup) 

شیرین کننده ای است که از فرآیند اینورسیون تولید میشود. روش تولید آن بدین صورت است که ساکاروز را در آب حل می نمایند


سپس به محلول موادی از قبیل اسید، آنزیم اینورتاز و رزین های تعویض کننده یون اضافه می شود تا واکنش کاتالیزه گردد.

تعداد بسیار زیادی از شربتها اینورت می شوند. شربتهایی که به طور متوسط هیدرولیز شده اند حاوی ۵۰ درصد ساکاروز، ۲۵ درصد گلوکز و۲۵ درصد فروکتوز می باشند.

شربت هایی که به طور کامل اینورت شده اند حاوی ۳ تا ۵ درصد ساکاروز، ۴۸ درصد گلوکز و ۴۷ درصد فروکتوز هستند.


این شربت ها در فراورده های نانوایی درجه کارامیلیزاسیون را پایین آورده و رنگ در دمای پایین تری حاصل میشود.

قند اینورت به طور کلی از ساکاروز شیرین تر است و به خاطر خصوصیت جذب و نگهداری آب و جلوگیری از کریستالیزاسیون مورد استفاده قرار می گیرد.


از روش زیر برای تهیهٔ شربت اینورت از ساکاروز استفاده می گردد.

به این ترتیب که مقدار حدود ۲۰۰ کیلوگرم شکر و ۱۸۰ لیتر آب را تا دمای ۱۰۳ درجه گرم کرده و ۳ کیلوگرم اسید سیتریک به آن اضافه می کنند و حدود نیم ساعت به خوبی هم می زنند .

بعد حدود ۳ کیلوگرم بیکربنات سدیم به مخلوط اضافه می نمایند و مدتی حدود نیم ساعت دیگر به خوبی هم میزنند و سرانجام با ملایمت سرد می کنند.

در انتهای عمل بریکس شربت حاصل حدود۶۰-۶۵ و pH آن حدود ۵/۵ خواهد بود.



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما