جزئیات مقالات      مقالات » سیکلامات ها - دولسین - سوکاریل

سیکلامات ها - دولسین - سوکاریل


 ( (Cyclamatesسیکلامات ها 


شامل ترکیبات سدیم و کلسیم سیکلمات و اسید سیکلامیک میباشند.


این ترکیبات طعم شیرین خیلی ملایم داشته و شیرینی آنها خیلی نزدیک به ساکاروز می باشد و هیچگونه پس طعم تلخی ندارند. ۳۰ تا ۶۰ برابر شیرین تر از ساکاروز می باشند.


 


(Dulcine ) دولسین 


این ماده شیرین در صنعت غذا مورد استفاده قرار می گیرد و در سال ۱۹۲۵ در کشور آلمان از اوره انسان به دست آمد. شیرینی آن ۲۵۰ برابر ساکاروز


است.


 سوکاریل (Sucaryl)


یکی از شیرین کننده های ترکیبی جدیدی است که ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ مرتبه از قند


معمولی شیرین تر است و در کلیهٔ غذاها و شیرینیها و حتی کنسروهای شیرین و مواد غذایی یخ زده شیرین و هرکجا که احتیاج به شیرینی زیاد باشد، مورد مصرف دارد.



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما