جزئیات مقالات      مقالات » فوماریک - اسید مالیک

فوماریک - اسید مالیک


اسید مالیک  C4H605 ) Malic Acid )


 


اسید غالب سیب است به صورت پودر کریستالی یا گرانول وجود دارد.


حلالیت آن در مقایسه با سیتریک اسید کمتر است اما هر ۱۳۲ گرم آن در ۱۰۰ میلی لیتر آب ۲۰ درجه سانتی گراد حل میشود.


ترشی هر ۰/۳۶۲ تا ۰/۴۰۸ کیلوگرم مالیک اسید معادل ۰/۴۵۳ کیلوگرم سیتریک اسید و اسید است.


در درجه حرارت بالاتر از ۱۵۰ درجه سانتی گراد شروع به از دست دادن آب نموده و به فوماریک اسید تبدیل می شود.


به نوشابه های گازدار، مخلوط آشامیدنی های خشک، پودینگ ها، ژله ها، فیلینگ های میوه اضافه میشود.


به علت اینکه نقطه ذوب (۱۲۹ درجه سانتی گراد) پایین تر از سیتریک اسید دارد در آب نبات های سخت مصرف می شود.


 


 اسید فوماریک C4H4O4) Fumaric Acid)


یکی از اسیدهای خوراکی غیرجاذب الرطوبه می باشد.


اسیدی قوی است که حلالیت کمی دارد.


هر ۰/۶۳ گرم آن در ۱۰۰ میلی لیتر آب مقطر ۲۵ درجه سانتی گراد حل می شود.


اگر با دی اکتیل سدیم سولفوکسینات مخلوط شود حلالیت آن بهبود می یابد.


هرچه اندازه ذرات کوچکتر باشد حلالیت آن بیشتر است.


هر ۰/۳۱۷ کیلوگرم فوماریک اسید می تواند جای ۰/۴۵۳ کیلوگرم سیتریک اسید را بگیرد.


در آب نبات و فیلینگ هم کاربرد دارد.


برای افزایش قابلیت نگهداری، جاری شدن و عدم جذب رطوبت به مخلوط آشامیدنی های خشک اضافه می شود.


طول زمان نگهداری، قدرت ژل و مقاومت طعم را در دسرهای ژلاتینی بهبود می دهد.


  



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما