جزئیات مقالات      مقالات » نمک - کلرید سدیم

نمک - کلرید سدیم


نمک یک ماده طعم دهنده و نگهدارنده است که ترکیب شیمیایی آن کلرید سدیم میباشد. معمولاً خلوص نمک معمولی ۹۷/۵ درصد است. در حالی که کلرید سدیم مرغوب خلوصی معادل ۹۹/۸ درصد دارد.


انواع نمکها به اندازه های متفاوت (درشت، پولکی، نرم) و اشکال مختلف (پولکی و مکعبی) وجود دارد که از نظر وزن مخصوصی، حلالیت، روان ریزی و اختلاط متفاوت میباشند.


در صنایع مختلف غذایی مصرف می گردد. در فراورده های نانوایی و قنادی، حضور نمک در فرمول درجه کارامیلیزاسیون را پایین می آورد و موجب تعدیل شیرینی محصول می گردد.


در آب نبات و شکلات ها به دلیل شیرینی بالای این فراورده ها، مقداری نمک (کمتر از یک درصد) به فرمول اضافه میشود تا از زنندگی طعم شیرین جلوگیری شود.



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما