جزئیات مقالات      مقالات » شیر خشک

شیر خشک


شیر خشک برای بهبود طعم ، رنگ ، بافت، جلای سطح خارجی و بالا بردن ارزش غذایی فراورده ها به کار می رود. بهتر است اول بازساخته و بعد مصرف میشود.  


هنگام مصرف آن باید به pH محصول توجه داشت. کاهش pH به کمتر از نقطه ایزوالکتریک پروتئینهای شیر ( ۵-۴/۸=pH) موجب رسوب پروتئین ها می گردد.


در هنگام افزودن شیر خشک کم چربی باید به میزان قند و پروتئین آن توجه کرد و بر آن اساس آن را در فرمول به کار برد.


قبل از مصرف شیرخشک باید در آب حل شود. برای حل کردن آن نیاز به آب گرم است تا ذرات به هم نچسبد.


برای تبدیل شیر خشک کم چربی به شیر مایع نسبت اختلاط با آب ۱ به ۹ میباشد. شیر خشک در تافی ها و شکلات های شیری مصرف میشود. در بهبود طعم، رنگ و ارزش غذایی آنها مؤثر می باشد.



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما