جزئیات مقالات      مقالات » آیسینگ فوژه - آیسینگ شبیه مارشمالو

آیسینگ فوژه - آیسینگ شبیه مارشمالو


آیسینگ فوژه و آیسینگ Parfait :


یک آیسینگ فوژه واقعاً نرم است و ممکن است حاوی فوندانت، شکر، آیسینگ، پودر شیر، شورتنینگ و امولسیفایرها باشد.


برخی محصولات دانه ای تر از محصولات دیگرند که علت آن شکر آیسینگی high ratio موجود در فوندانت می باشد.


همچنین مقادیر بالاتر چربی ویژگی های بستن یا تثبیت شوندگی فوندانت را بهبود بخشیده و از چسبیدن آیسینگ به کاغذ بسته بندی ممانعت می نماید.


استفاده از برخی امولسیفایرها می تواند جلای براق محصول نهایی را بهبود ببخشد.


آیسینگ فوژه بسیار شبیه به آیسینگ partait می باشد. تفاوت آیسینگ فوژه این است که آن را سرد کرده می زنند تا پوشش یا روکش مناسبیبرای پخش کردن روی محصولات نانوایی به دست آورند این محصول مات بودهولی کاملاً متمایز است.


آیسینگ های فوژه را می توان با یا بدون افزودن چربی، اضافه به هم زده و محصولات هوا داده شده یا متخلخل برای پخش کردن یا مالیدن روی کیک به دست آورد.


برعکس تعدادی از محصولات با استفاده از جانشین های چربی همچون کربوکسی متیل سلولز و نشاسته های تعدیل شده برای تولید کردن آیسینگ های فوژه کم چرب یا بدون چربی به بازار آمده است.


 



 



آیسینگ های شبیه مارشمالو (Marshmallow) :


مارشامالو در ابتدا از ریشهٔ گیاه مارشمالو و با افزودن شکر و سفیده تخم مرغ تهیه می شد. مارشامالوی تجاری نوعی مرینگو (meringue) است که به آن یک عامل ژاله ای کننده افزوده شده است.


این عامل ژله ای کننده می تواند ژلاتین، آگار - آگار یا نشاسته های تغییر یافته باشد.



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما