جزئیات مقالات      مقالات » ویژگی و کاربرد پلی گلیسرول پلی ریسینوئات

ویژگی و کاربرد پلی گلیسرول پلی ریسینوئات


ویژگی ها و کاربرد پلی گلیسرول پلی ریسینوئاتPGPR) ) :


PGPRعامل فعال سطحی است که در تولید شکلات و پوشش های شکلاتی به کار میرود.


این ترکیب تأثیر بسزایی در اصلاح و بهبود ویسکوزیته پوششهای شکلاتی دارد و از واکنش پلی گلیسرول با اسیدهای چرب روغن کرچک تحت خلاً به دست می آید.


 PGPR به عنوان یک نگهدارنده رطوبت در شکلات و پوشش های شکلاتی بوده، از سفت شدن پوششها در درازمدت جلوگیری می کند.


این ترکیب بر بلوری شدن فاز چربی اثر مثبت داشته، در نتیجه تمپرینگ را آسان تر کرده، بافت محصول را بهبود بخشیده و ماندگاری پوششهای شکلاتی را افزایش می دهد.


مهمترین مزیت استفاده از PGPR، کاهش مصرف چربی است.


تولیدکنندگان ادعا میکنند که استفاده از ۰/۵ درصد لسیتین و ۰/۲ درصد PGPR مصرف کره کاکائو را تا حدود ۸ درصد کاهش می دهد.



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما