جزئیات مقالات      مقالات » پروتئین حیوانی در فرآورده های گوشتی

پروتئین حیوانی در فرآورده های گوشتی


پروتئین های حیوانی در فرآورده های گوشتی  :


پروتئین ها به چند دلیل به فرآورده های گوشتی اضافه می شوند. این ترکیبات به واسطه گروه های آبدوست و آبگریز خود می توانند امولسیونها را پایدار سازند و بنابراین به عنوان امولسیفایر عمل می کنند.


پروتئین ها همچنین می توانند با تشکیل پیوندهای هیدروژنی به آب متصل شده و سفتی محصول را افزایش دهند.


 


برخی از پروتئینها هم عطر و طعم را در محصول نهایی تشدید می کنند.



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما