جزئیات مقالات      مقالات » میکروارگانیسم های اسموفیل یا قند دوست

میکروارگانیسم های اسموفیل یا قند دوست


میکروارگانیسم های اسموفیل یا قند دوست :


میکروارگانیسم های اسموفیل که معمولاً در صنایع غذایی اهمیت دارند، مخمرها می باشند.


آنها قادر به رشد در غلظت های زیاد قند بوده و اغلب باعث فساد عسل، آبنبات، شکلات هایی که در قسمت وسط نرم می باشند، مربا، ملاس، شربت ذرت و عصاره آبمیوه ها و سایر فراورده های مشابه می گردند.


مخمرهایی که می توانند در غلظتهای زیاد قند رشد کنند یا قند را تحمل نمایند ممکن است اسموفیل یا متحمل قند شناخته شوند اما مکانیسم عمل تفاوت دارد.


تقریباً تمام انواع شناخته شده مخمرهای قند دوست از گونه های ساکارومایسس مانند ساکارومایسس روتسییی، ساکارومایسسی روکسییی واریته پلیمرفوس وساکارومایسس ملیسی می باشند. 



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما