جزئیات مقالات      مقالات » فرایند تولید شکلات

فرایند تولید شکلات


فرایند تولید شکلات :


فرایند تولید شکلات را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:


۱- از مخلوط نمودن (Mixing) لیکور کاکائو، شیرین کننده حجیم و قسمت کوچکی از کره کاکائو، خمیرشکلات با بافت نسبتاً سفت و باقوام پلاستیکی به دست می آید.


اگر بافت خیلی شل و نرم باشد خمیر به طور صحیح از غلطک بالا نخواهد رفت.


همچنین اگر خیلی سفت باشد عبور کردن خمیر از بین غلطکها به تعویق افتاده و یا با اشکال همراه میشود.


۲- تصفیه (refinig) خمیرشکلات در صنعت شکلات سازی مدرن حائز اهمیت می باشد و بافت نرم و مطلوبی را ایجاد می نماید.


هدف اصلی غلطک تصفیه کننده (roll refiner) آسیاب نمودن خمیرشکلات وارد شده به آن است. این دستگاه به عنوان یک ماشین پخش کننده ذرات خرد شده عمل می نماید به طوری که تمام ذرات با اجزای چربی مایع کاملاً مرطوب می شوند.


سرد کردن صحیح غلطکها راه اصلی بمنظور اطمینان از یکنواختی آسیاب (grind) می باشد. زمان خاتمه آسیاب کردن به وسیله محاسبه اندرات در توده شکلات تصفیه شده ارزیابی می گردد.


۳- کنچینگ برای بهبود طعم و بافت نهایی محصول می باشد. مواد فرار ناخواسته به وسیله هم زدن مکانیکی خارج میشود و سیالیت بهبود می یابد.


در کنچینگ مرطوب کل کره کاکائو در شروع فرایند کانچینگ اضافه میشود. در صورتی که برای کنچینگ خشک، کره کاکائو در پایان فرایند اضافه می گردد.


۴- تمپرینگ صحیح پایداری مطلوب شکلات را در طول ذخیره سازی و نگهداری تضمین میکند.





 



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما