جزئیات مقالات      مقالات » پروتئین تخم مرغ

پروتئین تخم مرغ


پروتئین تخم مرغ :


تخم مرغ کامل مایع، از حدود ۶۵ درصد سفیده و ۳۵ درصد زرده تشکیل شده است.


سفیده تخم مرغ نسبت به آلودگی میکروبی بسیار حساس است و در حین تولید باید فرایند مناسبی برای آن در نظر گرفت.


سفیده تخم مرغ در سوسیس های پخته مانند فرانکفورترها استفاده می شود که به دلیل توانایی آن برای تشکیل ژل پایدار و مقاوم به حرارت است و بنابراین سفتی سوسیس های امولسیونی ارزان قیمت را افزایش می دهد.


حدود ۳۰-۱۰گرم سفیده تخم مرغ در هر کیلوگرم فرآورده گوشتی استفاده می شود و مقادیر بیشتر از آن عطر و طعم تخم مرغی ایجاد خواهد کرد.


سفیده تخم مرغ معمولاً به صورت منجمد خریداری و انبار می شود . 



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما