جزئیات مقالات      مقالات » پرکننده ها - مالتودکسترین و آرد

پرکننده ها - مالتودکسترین و آرد


پرکننده ها ( مالتودکسترین و آرد ) :


مالتودکسترین ها در اثر شکسته شدن نشاسته به زنجیره های کوچک تولید میشوند و معادل دکستروز کمتر از ۲۰ دارند.


مالتو دکسترین ، به عنوان ماده حجم دهنده یا حامل افزودنی های دیگر مانند ادویه ها استفاده شده و اگر در فرآورده هایی مانند هم پخته بکار رود، ماده خشک را افزایش داده و منجر به افزایش راندمان پخت میشوند.


شربت ذرت که از نشاسته ذرت تولید میگردد، معادل دکستروز بین ۲۰ تا ۳۰ دارد و مزه آن کم و بیش شیرین است.


شربت ذرت معمولاً برای پوشاندن طعم شور و افزایش ماده خشک فرآورده های گوشتی استفاده می شود.


مالتودکسترین حاصل از یولاف، ژل شبه چربی در فرآورده های گوشتی مانند سوسیس های پخته ایجاد می کند.


آرد گندم به جذب آب در فرآورده های گوشتی کمک کرده، مقدار این جذب تحت تأثیر پروتئین های فعال موجود در آردو اثر موئینگی آنها قرار دارد.


Binderهای غلاتی از دانه های آسیاب شده غلات تولید میشوند.


این ترکیبات غالباً به عنوان پرکننده در فرآورده های امولسیونی ارزان قیمت مانند فرانکفورترها و هات داگ و برگرها و پاته های ارزان قیمت استفاده میگردند.


مقدار استفاده از آنها بین ۲۰ تا ۵۰ گرم در کیلوگرم محصول نهایی متغیر است و مقادیر بیشتر انبافت شنی و مزه شبه نان ایجاد می کند.



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما