جزئیات مقالات      مقالات » گلوتن و ایزوله پروتئین گندم

گلوتن و ایزوله پروتئین گندم


گلوتن و ایزوله پروتئین گندم :


استفاده از گلوتن گندم در فرآورده های گوشتی چندان رایج نیست زیرا این پروتئین ویژگی های تغذیه ای مناسبی نداشته و مصرف آن برای بیماران سلیاکی خطراتی را به دنبال خواهد داشت.


با این وجود در کشورهای تولید کننده گندم، گلوتن ارزان ترین نوع پروتئین بوده و به مقدار زیادی در فرآورده های گوشتی مانند سوسیس ها استفاده می شود.


ظرفیت نگهداری آب بسیار خوب آن و به میزان کمتری امولسیون کنندگی چربی، نقش مهمی در بکارگیری این پروتئین دارد.


گلوتن گندم برای افزایش مقدار پروتئین به سوسیس هم اضافه میشود.


در این میان ایزوله پروتئین گندم قابل تزریق به گوشت حدود۹۰ درصد پروتئین دارد و بدون رنگ و مزه است.


این ترکیب افزودنی بسیار مناسبی برای فرآورده های بازسازی شده، همبرگرها و فرآورده هایی است که محلول های عمل آوری به آنها تزریق میگردد.


این ایزوله پروتئینی در آب به خوبی قابل پخش بوده، ویسکوزیته محلول عمل آوری را افزایش نمی دهد و بنابراین تزریق آن آسان میباشد و از آن معمولاً در حد ۳-۱ درصد در فرآورده های تزریقی و ۴ درصد در سوسیس ها و همبرگرها استفاده می شود گاهی هم به صورت ترکیب با پروتئین سویا و برای تولید شبه گوشت ها بکار می رود.


گلوتن گندم شبکه قابل جویدنی را ایجاد می کند که مشابه ویژگیهای خوراکی گوشت است.. 



 
   
خانه اصلی::درباره ما::محصولات::ارتباط با ما